Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Transport Gjermani Maqedoni
Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë Europiane ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve.
Për riatdhesime nga Europa ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës. Transport Gjermani Maqedoni
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Në raste vdekje çfarë duhet të bëni!?

Na telefononi menjëherë ne jemi 24 orë në dispozicion për ju. Kështu që ne mund të ju ndihmojm me këshilla dhe gjithashtu mund ti marrim të gjitha barrat e funeralit.
Pasi njeriu është i vdekur, i mbyllet me butësi goja dhe sytë e tij, dhe lidhë nofullën e poshtme me një shirit me anën e sipërme të kokës mbi ballë, Më pas, i mbulohet trupin plotësisht me një batanije.
Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, njoftoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Në raste vdekje çfarë duhet të bëni
Ju duhet të përgatisë dokumentet e mëposhtme në mënyrë që të transporti i kufomës të shkoj në rregull :
– Pasaportë ose kartë identiteti i personit të vdekur
– Çertifikata e lindjes për njerëzit e pamartuar
– Çertifikata e martesës për të martuarit
– Dekreti Divorci për të divorcuarit Në raste vdekje çfarë duhet të bëni
– Çertifikata e vdekjes nga vejëria

Transport i kufomave nga vendet e BE

Shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani në vendet e BE, një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër. Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet.
Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga vendet e BE nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju. Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve. Në raste vdekje çfarë duhet të bëni
Kompania Funerali Elezi, posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dha bartjes së kufomës dhe sigurojmë kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju. Bisedoni me ne – ne jemi të gatshëm për t’u kujdesur për këtë shqetësim.
Kompania Funerali Elezi, punon me ndershmëri dhe me besueshmëri.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

five − four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637