Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shërbime Funerale në Tiranë dhe në të gjithë trojet Shqiptare

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë. Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.

Shërbime Funerale në Tiranë dhe Europë

Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese .
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit. Në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme. Transporti

Shpenzimet e transferimit të kufomës

Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojmë proçedura të pakomplikuara. Punonjësit tanë me përvojë dhe të besueshëm do të bëjnë çmos për të sjellë në shtëpi të ndjerin/ën në mënyrë dinjitoze.
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilin ka ndërruar jetë i ndjeri. Për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Shërbimi ynë kryesorë është transporti i të ndjerit.

Bartja e kufomave bëhet me autoveture ose me aeroplane në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit. Na besoni! Me ekipet tona ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime.

– Duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme.
Bisedoni me ne, ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja. Transporti
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

eight + six =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637