Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomave

Kompania Funerali Elezi me një përvojë mbi 20 vjeçare ne transportin e kufomave, dhe me një Staf profesional si ne aspektin e punes ashtu edhe ne aspektin njerezor. 
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet Sociale, Zyra e Mirëqenies Sociale autorizon nje person nga kompania për shpenzimet e bartjes se morgut.
Megjithatë, kompania Funerali Elezi ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet, i cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje.

Zgjidhjet tona në raste Vdekje!? Transport Kufomave

Nëse vendosni për ne, ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale. 
Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë imamin-Hoxhën për ju.
Për tja mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare, me Kompaninë Funerali Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani të bëjmë me makinë dhe Aeroplan. 

Ne ofrojmë këshilla!? Transport Kufomave

Për të përmbushur një kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni. Ne me ndershmëri do ti kryejmë të gjitha obligimet.
Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju.
Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve. Kompania jonë posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dha bartjes së kufomës. Gjithashtu sigurojm kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju.
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë!?
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Transport Kufomave
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju.

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Transport Kufomave

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport Kufomave

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

twelve − ten =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637