section-6c7c018
Shërbimi ynë kryesor është transport/bartja i/e kufomave. Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan, në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.
Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.
Sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Ne poashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.
ne jemi gjithmonë aty për ju. Thjesht na telefononi dhe vijmë tek ju.
Avni Elezi
Avni Elezi

CEO

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

  • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

  • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

  • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

  • +49 1741006637