Skip to content Skip to footer
Transport Kufomash

Funerali

Transport Kufomash: Shërbimet

çfarë ofrojmë ne!?

Transporti i kufomave

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more

Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more

Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Funerali Elezi - Transport i Kufomave

Transport Kufomash Funerali – Agjensi Funerale me Mbi 20 Vite Eksperiencë në Europë!

“Për Suksesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxh shumë Klientëve të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Na lejoni gjithashtu që t’ju marrim edhe Brengat e Juaja. Transport Kufomash nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturatmoderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, Transport Kufomash dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…”

Transport Kufomash
Transport Kufomash
Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve për Transport Kufomash

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i Kufomave është pergjegjësi jona!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia! Transport Kufomash!

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Megjithatë, Kompania Funerali Elezi, Transport Kufomash, ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet. I cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje.
Transport Kufomash Funerali - Agjensi Funerale me Mbi 20 Vite Eksperiencë në Europë!
Transport i Kufomave - Funerali Elezi
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Kompania Funerali Elezi - Transport Kufomash

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637