Shërbimet Tona

section-efbe90b
SHËRBIMET TONA

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekad ju ofronë këto Shërbime:
Transportin e kufomave / Transport kufomash / Transport i kufomave
Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.
Rregullimi i dokumentacionit
Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.
Organizim të ritualeve
Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Sipas porosisë
Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

section-ccd01ba
custom-upload
Transport kufomash nga Gjermania

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Gjermanisë.

custom-upload
Transport kufomash nga Zvicra

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Zvicres.

custom-upload
Transport kufomash nga Austria

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Austrisë.

custom-upload
Transport kufomash nga Franca

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Francës.

custom-upload
Transport kufomash nga Belgjika

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Austrisë.

custom-upload
+01741006637

Ne Ju Faleminderojmë për besimin dhe përkrahjen tuaj, për punën tone.
24 Orë në sherbimin tuaj!

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

  • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

  • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

  • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

  • +49 1741006637