Skip to content Skip to footer

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.

Transport Kufomash

Organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.