Skip to content Skip to footer
Our company with an experience of more than a decade offers you the following services:

Our Services:

Carcass transport

Carrying corpses from European countries to the Motherland!
Read more

Arrangement of documents

Arrangement of necessary documentation.
Read more

Organization of rituals

We do the ritual (religious) organizations, the Hoxha (the washing of the deceased)!
Read more

According to the order

We also offer coffins according to your order and needs.
Read more

Transport of corpses from Germany

Our network is available 24 hours a day in all parts of Germany.

Carcass transport from Switzerland

Our network is available 24 hours a day in all parts of Switzerland.

Carcass transport from Austria

Our network is available 24 hours a day in all parts of Austria.

Carcass transport from France

Our network is available 24 hours a day in all parts of France.

Carcass transport from Belgium

Our network is available 24 hours a day in all parts of Belgium.

24 hours at your service!

Our network is available 24 hours a day in all parts of Austria.

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni

Rregullimi i dokumentacionit

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.

Organizim të ritualeve

Organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637