Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Trupit

Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju shpjegojmë natyrisht të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtoj dhe sigurisht që mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja. 
Kompania Funerali-Elezi është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan!? Transporti i Trupit

Në transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit. 
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju, qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë. Transporti i Trupit
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.

Stafi i Kompani Funerali-Elezi!? Transporti i Trupit

Kompani Funerali-Elezi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë. Të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurt të kufomave. Në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur. 
Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë. Me ngjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mirë të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.
Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse. Sigurisht, përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës. Transporti i Trupit
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Transporti i Trupit

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti i Trupit

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

2 + 12 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637