Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti Kufomes për Kosovë

Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Transporti Kufomes per Kosove
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Transferimi i të ndjerit për në Kroaci!?
Mbi 85 përqind e kroatëve janë të besimit katolikë, 5 përqind janë ortodoksë; popullsia myslimane është relativisht e vogël me 1.5%.
Shumica e popullatës Kroate kanë një kërkesë nga të afërmit e tyre që ritualet dhe varrimi i të ndjerit të kryhet në vendin e tyre aty ti kenë eshtrat te të afërmit e tyre. Transporti Kufomes për Kosovë
Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi
Kompanija Funerali-Elezi është e pregatitur për ti marr të gjitha përgjegjësit proçeduriale për bartjen e kufomës. Megjithëse vendi tani është anëtar i Bashkimit Evropian dhe kështu disa pengesa burokratike janë zhdukur, ka shumë rregulla administrative që duhet të merren parasysh.
Kompania jonë ka përvojë në këtë fushë, në mënyrë që profesionistët tanë mund të kryejnë bartjen e kufomave në Kroaci pa vonesa dhe pa pengesa. Ne si kompani bëjmë transferimin e kufomës me makinë dhe Aeroplan vetëm duhet të na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do të zgjidhim gjithçka çfarë ju nevojitet ju.

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!? Transporti Kufomes për Kosovë

Mali i Zi është shtetë i ndarë dhe i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave. Tani është një vend kandidat i Bashkimit Evropian.  I banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë. 
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër.

Transferimi i të ndjerit për në Serbi!? Transporti Kufomes për Kosovë

Nëse një qytetarë nga Serbia dëshiron të sillet në shtëpi pas vdekjes së tij në mënyrë që të gjejë vendin e tij të fundit të pushimit. Ne me përgjegjësi pranojmë gjithçka që është e nevojshme për të përmbushur këtë kërkesë. Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi
Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju. Do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës. Nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative. Për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt. Transporti Kufomes për Kosovë

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Transporti Kufomes për Kosovë

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti Kufomes për Kosovë

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

ansferimi i të ndjerit për në Mal të Zi

Leave a comment

6 + four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637