Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufoma

Transport Kufoma

Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri!?
Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja.

Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Transport Kufoma

Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm i bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj me njerzë që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira.
Ne me kënaqësi do t’ju këshillojmë, t’ju shpjegojmë se çfarë mund të bëhet dhe si do t’i zbatojmë kërkesat tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Transferimi i të ndjerit për në Serbi!?

Nëse një qytetarë nga Serbia dëshiron të sillet në shtëpi pas vdekjes së tij në mënyrë që të gjejë vendin e tij të fundit të pushimit, ne me përgjegjësi pranojmë gjithçka që është e nevojshme për të përmbushur këtë kërkesë.
Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju, do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës dhe, nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme. Transport Kufoma
Ne i japim rëndësi të madhe etikës së punës së punonjësve tanë, për të cilën ne si kompani ju garantojmë.

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!?

Mali i Zi është shtetë i ndarë dhe i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave dhe është tani një vend kandidat i Bashkimit Evropian. I banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë.
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër. Transport Kufoma
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

3 + six =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637