Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kosovë Zvicër

Shërbimi ynë profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan ne jemi të gatshëm t’ju sigurojmë besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtërorë, me dinjitet do ta kryejmë obligimet tona. Transport Kosove Zvicer
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Agjensi Funerali-Elezi – Transport i Kufomave

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan.
Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht. Kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët. Është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin dhe të deshpëruarit, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.

Transferimi i të ndjerit për në Kosovë!? Transporti i Kufomave

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre.
Kompanija Funerali-Elezi me njerëz profesional është e gatshme në çdo çastë të ju ofroj ndihmë. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju. Transporti i Kufomave
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë. Transport Kosove Zvicer
Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Për më shumë informacion ose në rast zie, mund të na kontaktoni në çdo kohë: stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.

Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni!? Transporti i Kufomave

Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar. Popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj. Transport Kosove Zvicer
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi. Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme.

Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!

"</p

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Transporti i Kufomave
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Megjithatë, Kompania Funerali Elezi, ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet. I cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje. Transporti i Kufomave
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju!

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

nsport Kosove Zvicer

Leave a comment

14 − 9 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637