Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti Kufomave në Shqipëri

Transporti Kufomave në Shqipëri

Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani ta bëjmë me makinë dhe Aeroplan.

Transferimi i të ndjerit nga Belgjika!? Transporti Kufomave në Shqipëri

Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada, shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre dhe miqtë e rinj në Belgjikë. 
Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore. 
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Transferimi i të ndjerit nga Franca!? Transporti Kufomave në Shqipëri

Nëse kërkohet bartja e funeralit nga Franca për në vendin e caktuar, kompania Funerali-Elezi do të marri me përgjegjësi të gjitha hapat e kërkuar për këtë detyrë të cilin do të na besohet. Në komunitetet e mëdha të kroatëve, boshnjakëve, serbëve apo shqiptarëve në rajonin e Parisit, por edhe në qytete si Marsejë apo Lyon, shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër. Transporti Kufomave në Shqipëri
Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet. Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga Franca. Nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan). Në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju.
Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve. Kompania Funerali-Elezi posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dha bartjes së kufomës dhe sigurojm kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju.

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes  Transporti Kufomave në Shqipëri

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti Kufomave në Shqipëri

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

11 − two =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637