Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Gjermanija Recklinghausen

Transport i Kufomave nga Gjermanija Recklinghausen

Shteti Gjerman?
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti Gjerman, për shembull: Nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. 
Ne ju garantojmë proçedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin e fundit i cili do të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze, pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci. Transport i Kufomave nga Gjermanija
Transkriptet publike, arkivolet, marrja nga shtëpia ose spitali, transportimi me makinat tona direkt në aeroportin ku është caktuar destinacioni i nisjes, marrja nga aeroporti dhe bartjen deri te vendi i caktuar sipas marrveshjes me anëtarët e familjes.
Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve. Kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
Nese i ndjeri humb jetën në shtetin Gjerman.

Transporti i morgut nga Gjermania!? Transport i Kufomave nga Gjermanija

Nëse një person i cili vdes në Gjermani kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojmë proçedura të pakomplikuara. Punonjësit tanë me përvojë dhe të besueshëm do të bëjnë çmos për të sjellë në shtëpi të ndjerin/ën në mënyrë dinjitoze. Nese i ndjeri humb jetën në shtetin Gjerman
– Transporti i të ndjerit,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.

Nese i ndjeri humb jetën në shtetin Gjerman!? 

Agjensi Funerali-Elezi ka disa vite që vepron me profesionalizëm në shtetin Gjerman dhe në çdo cep të Gjermanisë.
Kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura në të gjitha rrethanat. Me mirësjellje dhe disponueshmëri ne ndihmojmë klientët tanë në një moment të dhimbshëm. Transport i Kufomave nga Gjermanija Recklinghausen
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti përgjegjës. Për shembull: Nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermanija

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes – Transport i Kufomave nga Gjermanija Recklinghausen

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport i Kufomave nga Gjermanija

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

4 × four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637