Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Funerali Gjermani

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit!
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Me përvoj pothuajse 20 vjeçare në bartjen dhe transferimin e kufomave dhe me një ofert të pranueshme për të gjitha palët e interesuara! Oferta jonë përfshin të gjitha shpenzimet; çmimi total nuk përfshin kostot dhe tarifat shtesë. 

Transporti i të ndjerit – Transport Funerali Gjermani

Të vdekurit duhet të jenë në gjendje të sillen në shtëpi me dinjitet dhe pa ndonjë problem shtesë.
Shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër. Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet.
Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga një vend i BE. Nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju. Transporti i të ndjerit
Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve.
Kompania Funerali Elezi, posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dhe bartjes së kufomës. Ne sigurojm kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju. Bisedoni me ne. Ne jemi të gatshëm për t’u kujdesur për këtë shqetësim.

Eksperienca jonë

Ne kemi një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave. Nga vendet si Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi. Transporti i të ndjerit
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën. Nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme. Transporti i të ndjerit
Në bashkëpunim me instuticionet fetare ju mbështesim me transportin e kufomave me ndershmëri dhe saktësi. Në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e në të gjitha trojet shqipëtare.
Kompania Funerali Elezi është aty për ju. Do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Ne kujdesemi për përfundimin e duhur të të gjitha formaliteteve, grumbullimin bartjen dhe dorëzimin e të ndjerit në vendin e kërkuar nga familjarët dhe datën e rënë dakord sipas marrëveshjes.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

5 × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637