Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leichentransport Schweiz

Transporti i kufomave në Zvicër dhe në të gjitha shtetet Europiane. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.

Leichentransport Schweiz, Germany, Kosovë, Macedonia

Ne ju garantojmë proçedura të pakomplikuara. Punonjësit tanë me përvojë dhe të besueshëm do të bëjnë çmos për të sjellë në shtëpi të ndjerin/ën në mënyrë dinjitoze. Transporti i kufomave në Zvicër do të mundësohet nga kompania jonë.
Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese.
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.

Transporti i kufomave në Zvicër

Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm. Gjithashtu ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilin ka ndërruar jetë i ndjeri. Për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Transporti i kufomave në Zvicër në mënyrë dinjitoze dhe të sigurtë.

Transporti i të ndjerit në atdhe

Për t’ia mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Bisedoni me ne dhe na tregoni kërkesat tuaja ne do të bëjmë çmos për t’i përmbushur ato në mënyrën më të mirë të mundshme.
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet. Gjithashtu për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Transporti i kufomave në Zvicër në mënyrë të shpjetë aty ku ju dëshironi.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja.

Leave a comment

3 × three =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637