Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Gjermania

Transport i Kufomave nga Gjermania

Transporti i kufomave nga Gjermania, kompania Funerali Elezi është gjithmonë aty për ju. Bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të kryhet shpejtë dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Ne kujdesemi për përfundimin e duhur të të gjitha formaliteteve, grumbullimin bartjen dhe dorëzimin e të ndjerit në vendin e kërkuar nga familjarët dhe datën e rënë dakord sipas marrëveshjes.
– Bisedoni me ne: Ne ofrojmë këshilla
Ne kemi një zgjidhje të përshtatshme për nevojat tuaja!

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermania

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes – Transport i Kufomave nga Gjermania

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë!?

Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet. Gjithashtu për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju.
Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale.
Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër. Transport i Kufomave nga Gjermania
Ne me kënaqësi do t’ju këshillojmë, t’ju shpjegojmë se çfarë mund të bëhet dhe si do t’i zbatojmë kërkesat tuaja.
Çka ju mbetet juve vetëm të na kontaktoni!?
Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe proçedurave administrative për ju.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore. Transport i Kufomave nga Gjermania
Punonjësit tanë kanë mësuar mirë zanatin e tyre dhe i kushtojnë rëndësi të madhe punës së tyre, në mënyrë efikase dhe të ndershme zbatojnë nevojat e kërkuara dhe me dinjitet e kryejmë bartjen e kufomës për në vendin e caktuar.

Ne ofrojmë këshilla!? Transport i Kufomave nga Gjermania

Për të përmbushur një kërkesë. Ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse ne me ndershmëri do ti kryejmë të gjitha obligimet.
Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju.
Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve. Kompania jonë posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dha bartjes së kufomës dhe sigurojmë kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju.
Bisedoni me ne – ne jemi të gatshëm për t’u kujdesur për këtë shqetësim. Transport i Kufomave nga Gjermania
Kompania Funerali Elezi punon me ndershmëri dhe me besueshmëri. 

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport i Kufomave nga Gjermania

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

 

Leave a comment

five × four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637