Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja e Kufomave

Bartja e Kufomave nga kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.

Bartja e Kufomave

Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt. Bartja e kufomave nga ne për të gjitha vendet europjane do të ofrojë një siguri për ju. 

Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë!?

Bosnje-Hercegovina është një vend më ndryshe nga vendet tjera ku në këtë shtetë u derdhën shumë lotë dhe gjakë pati shumë emigrime dhe dhimbje më shumë se në çdo shtetë tjetër të ish Republikës Jugosllave.
Në këtë shtetë çdo vdekje kthen shumë emocione mendime ëndrra mbrapa, se çdo familje është e prekur nga lufta e cila është bërë në këtë shtetë. Kompania Funerali-Elezi rastet për në Bosnje dhe Hercegovin i trajton nga një vështrim tjetër emocional dhe mundohem të jemi më tepër se vetëvetja.
Bosnja dhe Hercegovina ndahet në dy njësi shtetërore dhe një njësi e pacaktuar të cilat ndahen më tej në njësi administrative. Njësi shtetërore janë: Federata e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Republika Serbe. Sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 1991 struktura nacionale e B dhe H ka qenë: 44% Boshnjak, 31% Serb dhe 17% Kroat, derisa 6% janë deklaruar si Jugosllav, dhe 2% të tjerë. Përbërja fetare ishte e ngjashme me atë nacionale. Të cilët 99% Kroatëve ishin katolik, 90% e Boshnjakëve ishin mysliman dhe 95% e Serbëve ishin ortodoks.
Ne ju ofrojmë një zgjidhje më të mirë për bartjen e kufomave për në Bosnje dhe Hercegovinë. Ne ju sigurojmë që transferimi i të ndjerit nga Gjermania dhe çdo vend tjetër europjan për në Bsonje dhe Hercegovinë të bëhet me korrektesë dhe në mënyrë profesionale. Për të marrë çdo shërbimë që ju takon ju mund të mbështeteni tek ne dhe të gjeni një stafë të besueshëm na kontaktoni dhe të bindeni.

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!?

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe. Transferimi i të ndjerit nga Gjermania dhe të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpinë e fundit. I cili da të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze. Pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Shërbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Bartja e Kufomave e sigurtë dhe me çmime të lira.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

twenty − 15 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637