Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjensi Funerale Tirane

Përse duhet te vendosni për ne në transportin e kufomave!
Sepse Kompania Funerali-Elezi ka vite që vepron me profesionalizëm, falë një përvoje dhe një tradite të rrënjosur në kohë, kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura.

Agjensi Funerale Tirane

Kompania Funerali-Elezi bën të mundur bartjen dhe riatdhesimet nga e gjithë Evropa në vendet e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë. Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.
Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.

Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane!?

Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, Kompania Funerali-Elezi organizon të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë edhe imamin-Hoxhën për ju. 
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare e Kompanisë Funerali-Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan

Stafi i Kompanisë së Funeralit Elezi

Kompani Funerali-Elezi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë, të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurt të kufomave edhe në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur.
Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë. Me ngjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mirë të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.
Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse. Sigurisht, përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës.
Natyrisht makinat pastrohen tërësisht për çdo bartje të kufomave dhe bëhet dizinfektimi në mënyrë profesionale.

Cilësia e shërbimit të kompanisë tonë

Kompania Funerali-Elezi është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

15 + 2 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637