Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti Kufomave për Kosovë

Transferimi i të ndjerit nga Austria!?
Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës. 

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!? Transporti Kufomave për Kosovë

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë
Ne ju garantojm; procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin; e fundit i cili da të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze. Pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci. Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë

Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë!? Transporti Kufomave për Kosovë

Bosnje-Hercegovina është një vend më ndryshe nga vendet tjera ku në këtë shtetë u derdhën shumë lotë dhe gjakë. Pati shumë emigrime dhe dhimbje më shumë se në çdo shtetë tjetër të ish Republikës Jugosllave.
Në këtë shtetë çdo vdekje kthen shumë emocione mendime ëndrra mbrapa. Sepse çdo familje është e prekur nga lufta e cila është bërë në këtë shtetë. Kompania Funerali-Elezi rastet për në Bosnje dhe Hercegovin i trajton nga një vështrim tjetër emocional dhe mundohem të jemi më tepër se vetëvetja. Transporti Kufomave për Kosovë
Bosnja dhe Hercegovina ndahet në dy njësi shtetërore dhe një njësi e pacaktuar të cilat ndahen më tej në njësi administrative. Njësi shtetërore janë: Federata e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Republika Serbe. Sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 1991 struktura nacionale e B dhe H ka qenë: 44% Boshnjak, 31% Serb dhe 17% Kroat, derisa 6% janë deklaruar si Jugosllav, dhe 2% të tjerë. Përbërja fetare ishte e ngjashme me atë nacionale. Ku: 99% Kroatëve ishin katolik, 90% e Boshnjakëve ishin mysliman dhe 95% e Serbëve ishin ortodoks.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.  Transporti Kufomave për Kosovë

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti Kufomave për Kosovë

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

four × 1 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637