Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Planifikimi i Funeralit

Shërbimi ynë profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan. Ne jemi të gatshëm t’ju sigurojmë besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtërorë, me dinjitet do ta kryejmë obligimet tona. Planifikimi i Funeralit

Transferimi i të ndjerit për në Kosovë!?

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre. 
Kompanija Funerali-Elezi me njerëz profesional është e gatshme në çdo çastë të ju ofroj ndihmë. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë. Kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju. Planifikimi i Funeralit
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë. Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan!? Planifikimi i Funeralit

Në transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri. Ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit.
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju. Qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë. Planifikimi i Funeralit
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin. Ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja. Do t’ju shpjegojmë natyrisht të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtoj dhe sigurisht që mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta! 

Shpenzimet e transferimit Planifikimi i Funeralit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Planifikimi i Funeralit

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

8 − 2 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637