Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Gjermanija

Ne jemi aty për ju!
Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos. 
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.

Ritualet fetare – Transport i Kufomave nga Gjermanija

Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.
Nëse vendosni për ne, ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale.
Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojm imamin-Hoxhën për ju.
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Transport i Kufomave nga Gjermanija
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojn me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan.
Falë një përvoje mbi 20 vjecare në transportin e kufomave dhe një tradite të rrënjosur në kohë. Kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura në të gjitha rrethanat.
Kompani Funerali-Elezi!
Vepron me profesionalizëm në transportin e të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe në çdo cep të Shqiperisë, Kosovës, Kosovës Lindore, Malit të Zi…etj

Bartja e të ndjerit nga shteti Gjerman? Transport i Kufomave nga Gjermanija

Edhe pse Gjermania është bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës. Dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare ku janë të varrosur të afërmit e tyre.
Nëse një person i cili vdes në Gjermani Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Bartja e të ndjerit nga shteti Gjerman nga kompania Funerali Elezi.
Ne ju garantojm procedura të pa komplikuara. Para së gjithash, ne organizojmë shpejtë bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti Gjerman. Për shembull: Nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermanija

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes 

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport i Kufomave nga Gjermanija

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

ansport i Kufomave nga Gjermanija

Leave a comment

thirteen − eleven =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637