Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave në vendin e lindjes

Transport i Kufomave në vendin e lindjes

Çfarë këshillohet të bëhet në rast vdekje?
Rast vdekje në shtëpi:
Së pari thirrni mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Çertifikata e vdekjes e cila nevojitet për bartjen e kufomës.
Rast vdekje në spital
Kërkoni Çertifikatën e vdekjes, dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar.
Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.
Kompania Funerali-Elezi organizon funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime – duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme. Transport i Kufomave në Atdhe

Çfarë dokumentash duhen për transportin e të ndjerit nga një vend i Bashkimit Europian për në vendlindje?

• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Çertifikata e vdekjes.
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Ju mund të telefononi zyrat tona në Maintal Str 1, Michelau in Oberfranken, Germany, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook.
Përse duhet te vendosni për ne në transportin e kufomave!
Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane?Transport i Kufomave në Atdhe
Sepse Kompania Funerali-Elezi ka vite që vepron me profesionalizëm, falë një përvoje dhe një tradite të rrënjosur në kohë, kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura.
Kompania Funerali-Elezi bën të mundur bartjen dhe riatdhesimet nga e gjithë Evropa në vendet e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë. Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria,Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.
Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.

Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane!? Transport i Kufomave në Atdhe

Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, Kompania Funerali-Elezi organizon të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë edhe imamin-Hoxhën për ju.
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare e Kompanisë Funerali-Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan. Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermania Transport i Kufomave në Atdhe

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes – Transport i Kufomave nga Gjermania Transport i Kufomave në Atdhe

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport Kosov Austri

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

nineteen − four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637