Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri

Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania në Shqipëri!?
Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm; procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin; e fundit i cili da të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze, pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci. 

Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri, Maqedoni, Etj

Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja.
Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi. Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri nga kompania jonë bëhet qoftë me aeroplan qoftë me makina.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm i bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj me njerzë që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira. 

Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri, Kosovë, Preshevë, Maqedoni!?

Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar, popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj. Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri
Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi. Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme.
Ne me kënaqësi do t’ju këshillojmë, t’ju shpjegojmë se çfarë mund të bëhet dhe si do t’i zbatojmë kërkesat tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju! Transporti i Kufomave nga Gjermania për në Shqipëri

Kjo kompani është 24/7 në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme evropiane. Këtë kompani mund ta kontaktoni në këtë numër telefoni +49 174 100 66 37, në faqen www.funerali.de. Gjithashtu dhe në email: [email protected].

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”. Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

six − four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637