Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave nga Europa

Transporti i Kufomave nga Belgjika!?
Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada. Shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre dhe miqtë e rinj në Belgjikë.
Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju. Transporti i Kufomave nga Europa
Asgjë nuk i mbetet rastësisë. Ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave edhe në përmbushjen e rregullave doganore.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Transferimi i të ndjerit nga Austria!?

Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara. Kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës. Kompania Funerali Elezi gjithashtu bën të mundur që transporti i Kufomave nga Europa të bëhet në mënyrë dinjitoze.

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!?  Transporti i Kufomave nga Europa

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm; procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin e fundit i cili do të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze. Pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta! Transporti i Kufomave nga Europa
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”. Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

20 + 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637