Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave nga Zvicrra

Transferimi i Kufomave nga Zvicrra?
Me një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi.
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.

Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofrojë ndihmë.

Çfarë kërkohet nga ju?

Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë. Kurse obligimet e tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju. Transporti i Kufomave nga Zvicrra
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga.
Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës. Në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme. Si certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.
Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Transferimi i të ndjerit nga Austria!? Transporti i Kufomave nga Zvicrra

Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara. Kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme. Në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës. Transporti i Kufomave nga Zvicrra
Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë. Kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten. Transporti i Kufomave nga Zvicrra
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju!

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”. Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

1 × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637