Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport për Kosovë nga Zvicra

Transferimi i të ndjerit nga Belgjika!?
Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada, shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre dhe miqtë e rinj në Belgjikë.
Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore.
Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Transport per Kosove nga Zvicra
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani ta bëjmë me makinë dhe Aeroplan.

Transferimi i të ndjerit nga Austria!? Transport për Kosovë nga Zvicra

Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Kompania jonë merr përgjegjsinë që transferimi i të ndjerit nga Austria të bëhet me përgjegjsinë më të madhe. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës.

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!? 

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.  Transport për Kosovë nga Zvicra
Ne ju garantojmë procedura të pakomplikuara. Para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta. Transferimi i të ndjerit nga Austria.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta! Transport për Kosovë nga Zvicra
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”. Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

5 × four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637