Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bëjmë Bartjen e Kufomave nga Evropa për në vendin e lindjes

Bejm Bartjen e Kufomave nga Evropa për  në vendin e lindjes

Në përgjithësi kompania Funerali – Elezi fillon me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.
Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Bëjmë Bartjen e Kufomave nga Evropa për në vendin e lindjes

Ne jemi aty për ju. Me përvojën tonë nga momentet e para në krah me ju dhe do ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës:
– Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë pregatitjes së transportit të kufomës.
– Kompania Funerali – Elezi bën transportin e kufomave nga Evropa per ne atdhe. Në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.

Çfarë ofron kompania Funerali – Elezi për ju

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
– Bejm bartjen e kufomave nga Evropa per ne atdhe,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Kompania Funerali – Elezi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.

Stafi i kompanisë tonë

Me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma kompania Funerali – Elezi, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.
Transporti i të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe si: Shqiperi, Kosovë, Kosova Lindore, Mali i Zi, Maqedoni, bëhet me autoveturat më moderne dhe plotesisht me ajër të kondecionuar dhe me aeroplane.

Dokumentet të cilat janë të nevojshme?

Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët:
Çertifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.
Na besoni! Me ekipet tona ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe riatdhesime. Kompania Funerali – Elezi do të zgjidhë problemet tuaja.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Kompania Funerali – Elezi
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

17 − three =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637