Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shërbime Funerale në të gjithë Europën

Ekspertët e kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese. Transporti i të ndjerit në kohë dhe në mënyrë dinjitoze.
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.

Shërbime Funerale dhe transport ambulance ndërkombëtar

Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë, ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe që transporti i të ndjerit në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju.
Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale.
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte: 
– Transferim pacientesh nga Shqiperia në drejtim të gjithë Europës dhe anasjelltas.
– Chartera, (mjekësor) në çdo kohë. Kemi akses të plotë në dërgimin e pacientëve në spitalet më të mira Turke.
– 3 ambulanca reanimacion. Sherbime Funerale
– Bashkëpunim me spitalet më të mira në vend Transporti i të ndjerit

Misioni dhe dedikimi

Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!
Për t’ia mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Sherbime Funerale
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

2 × 1 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637