Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leichentransport nach Albania

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transporti i kufomave në Shqipëri, Rregullim i dokumentacioneve përkatëse, Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.

Leichentransport nach Albania, Kosovë, Macedonia, Montenegro

Çfarë këshillohet të bëhet në rast vdekje?
Rast vdekje në shtëpi:
Së pari thirrni mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Çertifikata e vdekjes e cila nevojitet për bartjen e kufomës.
Rast vdekje në spital:
Kërkoni Çertifikatën e vdekjes. Dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar.
Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.
Kompania Funerali-Elezi organizon funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme. Si dhe transporti i kufomave në Shqipëri. Duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme.
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Transporti i kufomave në Shqipëri

Garantojmë që transporti i kufomave në Shqipëri të bëhet me proçedura të pakomplikuara. Organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga proçedurat të cilat janë prezentë.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit nga Gjermania të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.

Çfarë dokumentash duhen për transportin e të ndjerit nga një vend i Bashkimit Europian për në vendlindje/atdhe?

• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale. Transporti i kufomave në Shqipëri
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Çertifikata e vdekjes.
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Ju mund të telefononi zyrat tona në Maintal Str 1, Michelau in Oberfranken, Germany, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes tonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook. Ju mund të kotaktoni kur do herë dhe ne jemi në dispozicionin tuaj që transporti i kufomave në Shqipëri të bëhet sa më shpejtë dhe i sigurtë.

Përse duhet te vendosni për ne në transportin e kufoLeichentransport nach Albaniamave!

Sepse Kompania Funerali-Elezi ka vite që vepron me profesionalizëm, falë një përvoje dhe një tradite të rrënjosur në kohë, kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura.

Kompania Funerali-Elezi bën të mundur transporti i kufomave në Shqipëri nga e gjithë Evropa. Gjithashtu dhe në vendet e Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë. Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria,Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.
Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Sigurojmë që transporti i kufomave në Shqipëri të bëhet në mënyrë sa më dinjitoze.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja.

Leave a comment

five × 5 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637