Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kompani Transport Funerali

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
– Sa kushton funerali?
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Kompani Transport Funerali

Kompani Transport Funerali me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.
Transporti i të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe si: Shqiperi, Kosovë, Kosova Lindore, Mali i Zi, Maqedoni, bëhet me autoveturat më moderne dhe plotesisht me ajër të kondecionuar dhe me aeroplane.

Çfarë ofrojmë ne për ju

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.

Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.

Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza. Ne jemi aty për ju me përvojën tonë nga momentet e para në krah me ju. Do ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës. Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë pregatitjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.

Cilat janë shërbimet tona

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
– Transporti i të ndjerit,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Ne kuptojmë që çdo kompani transport funerali është e ndryshueshme sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme. Bëjmë organizimin e funeralit me të gjitha ritet fetare sipas deshirës suaj. Gjithashtu edhe furnizim me arkivol. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht, kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre. Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.

Çfarë kërkohet nga ju

Kompani transport funerali organizon e funeralit kërkohet nga familjarët:
• Çertifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinal.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Ju mund të telefononi zyrat tona, gjatë tërë kohës!
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Kompani Transport Funerali në gjithë Evropën.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

12 + 8 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637