Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjesi Funerali Gjermani

Agjesi Funerali Gjermani

Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbime funerali në Gjermani. Ne ofrojmë shërbime të ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm. Ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.

Agjesi Funerali Gjermani

Për më shumë informacion ose në rast zie tek ne do të gjeni shërbime funerali në Gjermani. Mund të na kontaktoni në çdo kohë: stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.

Transferimi i të ndjerit për në Kosovë!?

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre.
Kompanija Funerali-Elezi me njerëz profesional është e gatshme në çdo çastë të ju ofroj ndihmë. Ne ofrojmë shërbime funerali në Gjermani dhe jo vetëm. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë.

Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri!?

Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja.
Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi. Shërbime funerali në Gjermani dhe jo vetëm do t’i gjeni në kompaninë tonë.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm. I bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj. Me njerëz që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër. Në mënyrë që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira.
Ne me kënaqësi do t’ju këshillojmë, t’ju shpjegojmë se çfarë mund të bëhet dhe si do t’i zbatojmë kërkesat tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Për më shumë Shërbime Funerali në Gjermani dhe jo vetëm na kontaktoni.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

three × 2 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637