Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjensi Funerale në Shqipëri

Kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, ka zgjeruar shërbimet e veta, duke zgjeruar veprimtarin e vet edhe në dy qytete tjera të Gjermanisë, si në Dortmund dhe në Wiesbaden. Po ashtu, kjo kompani përpos që ka filialin në Prishtinë, tashmë do të ketë bashkëpunim edhe më kompaninë “Funerali’, në Tiranë.

Agjensi Funerale në Shqipëri

Me një përvojë afër 20 vjeçare dhe me një staf profesional, kompania Funerali ‘Elezi’, bënë transportit të kufomave, nga shtetet e Evropës perëndimore, në të gjitha trojet shqiptare.

Kjo kompani, suksesin dhe gjithë aktivitetit gjithmonë ua atribuon klientëve, të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia e kompanisë në fjalë.

Kompania jonë, e cila duke qenë përherë në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme të Evropës, këtë kohë, fluksi i punës apo i rasteve më shumë ka qenë në Gjermani, Itali, Francë e Belgjikë.

Pronari i kompanisë Funerali “Elezi”, Avni Elezi, theksoi, pandemia COVID-19, ka bërë që shumica e rasteve që kanë përfunduar tragjikisht , kanë qenë të infektuar më Coronavirusin, i cili tashmë ka prekur mbarë botën.

“Fatkeqësisht, shumica e rasteve që kanë përfunduar me fatalitet, kanë qenë të prekur me Coronavirus, virus ky që tashmë është shpërndarë në mbarë botën”, tha ai, duke apeluar tek të gjithë qytetarët që të kenë kujdes ndaj kësaj sëmundjeje.

Pronari Avni Elezi, shtoi se shërbimi që bënë kompania e tij, është shumë delikate, sepse, sipas tij, ka të bëj me dërgesa të natyrës trishtuese dhe pikëlluese drejtë Kosovës, dhe vendeve tjera shqiptare.

“Meqë puna e kompanisë, ka të bëjë me transportimin e kufomave nga mërgata për tu varros në atdhe. Mundohemi që të jemi edhe pranë familjarëve, të cilët kanë humbur më të dashurit e tyre”, tha ai.

Ekspeinca që kompanisë tonë

Puna, përkushtimi dhe përvoja shumë vjeçare e këtij profesioni. Ka bërë që kompani jonë të jetë shumë e kërkuar në mbarë Evropën. Prandaj edhe klientët në momentet më të vështira dhe të trishtuara, përzgjedhin për shërbime këtë kompani.

Cilat janë vëndet ku kompania jonë bën bartjen e kufomave

Duhet përmendur se kjo kompani, bënë bartjen e kufomave nga vendet evropiane për në atdhe. Si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni). Bartje kjo e cila bëhet me autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si edhe me aeroplan.

Po ashtu bartja e kufomave për në atdhe. Kompania Funerali “Elezi”, e bënë nga të gjitha vendet e Evropës. Si: Gjermani, Danimarkë, Zvicër, Austri, Slloveni, Luksemburg, Holandë, Belgjikë, Francë, Itali, Norvegji, Suedi, etj. Duke qenë gjithmonë 24 orë në shërbimin e klientëve.

Kompania Funerali “Elezi”, ofron zgjidhje të shumta. Si p.sh: rregullimin e dokumentacionit përkatës për transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve sipas kërkesës si dhe ritualet fetare, dhe njëherit ofrojnë mundësi unike (transport kufomash) për familjet për të krijuar momente shërimi pas humbjes.

Po ashtu, kompania bën transportin e kufomave nga Belgjika për në Mal të Zi. Nga Belgjika për në Luginën e Preshevës. Transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë. Gjithashtu transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë. Transportin e kufomave nga Belgjika për në Shqipëri, transportin e kufomave nga Belgjika për në Maqedoni, etj.

Duhet veçuar se Kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi. Me një përvojë afër dy dekada, përpos transportit të kufomave, ofron edhe këto shërbime:

Shërbimi që kompania jonë ofron

Përpos që bëjmë bartjen e kufomave që bëhet me autoveturë ose aeroplan në mënyrë të shpejt. Ne ofrojmë siguri dhe korrektesë deri në vendin e varrimit. Ne gjithashtu merremi me rregullimin e dokumentacionit dhe dërgimin e të ndjerit brenda 24 orëve në destinacionin e kërkuar. Kjo kompani bën edhe organizimin e ritualeve. Sipas kërkesës së familjarëve, bëjmë edhe organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Përndryshe, Kompania Funerali “Elezi”, me përvojën e profesionin, ka bërë që kjo kompani të jetë më e kërkuara. Porosia e pronarit të kompanisë është: “Na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj”.

Kjo kompani është 24/7 në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme evropiane. Këtë kompani mund ta kontaktoni në këtë numër telefoni +491741006637, në faqen www.funerali.de, dhe në email: [email protected].

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”. Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. 

Referenca: https://telegrafi.com/kompania-funerali-elezi-zgjeron-veprimtarin-ne-dortmund-dhe-wiesbaden/

Leave a comment

3 × two =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637