Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Agjensi Transporti
Bisedoni me ne: Ne do t’ju ndihmojmë në periudhën e vështirë në të cilën gjendeni dhe do t’ju mbështesim në çdo gjë që ka të bëjë me bartjen e kufomës në shtetin e Maqedonisë.
Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.

Agjensi Transporti

Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni!? Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar, popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj.
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi.

Eksperienca e kompanisë tonë

Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitoze. Me përvojën tonë 20vjeçare do të mundemi të bëjmë çdo gjë më të thjeshtë për ju.
Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës. Ne garantojmë një transport të shpejtë, trajtimin e të gjitha formaliteteve. Gjithashtu një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju.
Ne jemi të gatshëm për të marrë përsipër organizimin e ritualeve fetare në vend dhe për të krijuar kontakt të drejtëpërdrejta me imamin lokal.

Disponibiliteti që agjensia jonë ju ofron

Për më shumë informacion ose në rast zie, mund të na kontaktoni në çdo kohë. Stafi i kompanisë tonë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm në humbjen e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.

Kontakt

Agjensi transporti në të gjitha vëndet e europës.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

eighteen − 9 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637