Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjensi Funerali

Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë me ngjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mira të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.

Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse dhe sigurisht, përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës.
Natyrisht makinat pastrohen tërësisht për çdo bartje të kufomave dhe bëhet dizinfektimi në mënyrë profesionale.

Stafi i Agjensi Funerali – Elezi?

Agjensi Funerali – Elezi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë, të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurtë e të ndjerit edhe në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur.
Kompania Funerali-Elezi është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan?

Në transferimin e të ndjerit si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore. Për të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës. Ato janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit.
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju, qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport për të ndjerit – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë.
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja. Do t’ju shpjegojmë të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtojë. Gjithashtu mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja.

Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.

Kontakt

Agjensi Funerali
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

5 × 3 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637