Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja Kufomash nga Belgjika

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!?
Mali i Zi është shtetë i ndarë dhe i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave dhe është tani një vend kandidat i Bashkimit Evropian, i banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë. 
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë , ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër.
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë.

Transferimi i të ndjerit për në Serbi!? Bartja Kufomash nga Belgjika

Nëse një qytetarë nga Serbia dëshiron të sillet në shtëpi pas vdekjes së tij në mënyrë që të gjejë vendin e tij të fundit të pushimit, ne me përgjegjësi pranojmë gjithçka që është e nevojshme për të përmbushur këtë kërkesë. 
Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju, do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës dhe, nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme. Bartja Kufomash nga Belgjika

Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri!?

Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja. 
Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm i bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj me njerzë që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira.

Shpenzimet e transferimit Bartja Kufomash nga Belgjika

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes Bartja Kufomash nga Belgjika

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Bartja Kufomash nga Belgjika

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

eighteen − 5 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637