Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave për në Vendlindje

Transporti i Kufomave për në Vendlindje

Kompania Funerali-Elezi është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.

Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi!?

Shërbimi ynë profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan. Ne jemi të gatshëm t’ju sigurojmë besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtërorë, me dinjitet do ta kryejmë obligimet tona. Transporti i Kufomave për në Vendlindje

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan!?

Në transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri. Ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit. Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju. Qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë. Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin. Ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.

Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju shpjegojmë natyrisht të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtoj dhe sigurisht që mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja. Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi

Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë me gjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mirë të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.
Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse. Përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

nine + 20 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637