Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kompani Funerali

Edhe pse shumë shtete të Bashkimit Europian janë bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës, dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare ku janë të varrosur të afërmit e tyre. Kompani Funerali – Elezi ju siguron transportin e kufomave në të gjithë Evropën. Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti përgjegjës, për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Kompani Funerali

Kompani Funerali – Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë. Shërbimi ynë kryesorë është transporti i të ndjerit.
Bartja e kufomave bëhet me autoveture ose me aeroplane në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Shërbimet që ne ofrojmë për ju

Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme.
Kompani Funerali – Elezi ofron zgjedhje të shumta si:
– Transporti i të ndjerit,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.

Çfarë duhet të bëni në rastet e ndarjes nga jeta të një familjari

Na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë. Na besoni! Me ekipet tona ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime. Kompani Funerali – Elezi bartje kufomash në të gjithë Evropën. Duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme. Bisedoni me ne, ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju.

Dokumentet të cilat janë të nevojshme?

Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët:
Çertifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi. Kompani Funerali
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Kompani Funerali – Elezi
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

two × four =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637