Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Funerali Online

Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE. Ne do të bëjmë të mundur që transporti i të ndjerit për në atdhe të bëhet në mënyrë sa më dinjitoze.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!

Funerali Online

Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë , ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne do të bëjmë të mundur që transporti i të ndjerit për në atdhe të bëhet në mënyrë sa më dinjitoze.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju.
Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale.

Transporti i kufomës nga kompania jonë

Për t’ia mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Ne do të kryejmë transporti i të ndjerit për në atdhe për ju. Do t’ju sigurojmë të gjitha proçedurat dhe dokumentacionet e nevojshme.
Bisedoni me ne dhe na tregoni kërkesat tuaja ne do të bëjmë çmos për t’i përmbushur ato në mënyrën më të mirë të mundshme.

Transporti i të ndjerit për në atdhe

Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm. Do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilin ka ndërruar jetë i ndjeri. Për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën. Transporti i të ndjerit për në atdhe kryhet nga ne ju vetëm na kontaktoni.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Transporti i të ndjerit për në atdhe
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

three × one =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637