Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Organizimi i Ceremonive Mortore

Organizimi i Ceremonive Mortore

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë. 
Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
– Sa kushton funerali? Organizimi i Ceremonive Mortore
Për organizimin e funeralit kërkohet nga familjarët:
• Çertifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinal.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi. Organizimi i Ceremonive Mortore
Ju mund të telefononi zyrat tona, gjatë tërë kohës.

Transferimi i të ndjerit nga Italia!? Organizimi i Ceremonive Mortore

Me një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi. 
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale. Organizimi i Ceremonive Mortore
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën – nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme.
Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Itali ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjithë Italia me ndershmëri dhe saktësi për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e në të gjitha trojet shqipëtare. 

Transferimi i të ndjerit nga Franca!? Organizimi i Ceremonive Mortore

Nëse kërkohet bartja e funeralit nga Franca për në vendin e caktuar, kompania Funerali-Elezi do të marri me përgjegjësi të gjitha hapat e kërkuar për këtë detyrë të cilin do të na besohet. Në komunitetet e mëdha të kroatëve, boshnjakëve, serbëve apo shqiptarëve në rajonin e Parisit, por edhe në qytete si Marsejë apo Lyon, shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër. Transferimi i të ndjerit nga Italia
Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet. Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga Franca nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Organizimi i Ceremonive Mortore

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Organizimi i Ceremonive Mortore

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

thirteen + six =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637