Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjensi Transport Funerali

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transporti i të ndjerit, Rregullim i dokumentacioneve përkatëse, Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.

Agjensi Transport Funerali

Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi!?
Shërbimi ynë profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan. Ne jemi të gatshëm t’ju sigurojmë besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtërorë. Me dinjitet do ta kryejmë obligimet tona.

Transport Funerali i të ndjerit për në Kosovë!?

Agjensi Transport Funerali në Kosovë. Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre.
Kompania Funerali-Elezi do t’ju ofrojë Transport Funerali me njerëz profesional . Ne jemi të gatshëm në çdo çast që t’ju ofroj ndihmë. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë. Kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një transport funerali të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë.
Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Për më shumë informacion ose në rast zie, mund të na kontaktoni në çdo kohë: stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.

Kontakt

Transport Funerali
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

eighteen − 11 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637