Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja e Kufomave ne Shqiperi

Bartja e Kufomave ne Shqiperi për të gjithë ju të cilët doni që familjarët tuaj të prehen në vendin e lindjes. Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.

Bartja e Kufomave ne Shqiperi

Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt. Bartja e Kufomave ne Shqiperi dhe jo vetëm.

Transferimi i të ndjerit nga Austria!?

Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Na besoni ne që transferimi i të ndjerit nga Austria të bëhet sa më i lehtë për ju dhe i ndjeri të prehet në paqe në atdhe. Ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet. Procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Keni një humbje në Familje – Çfarë mund të bëni?

Bartja e Kufomave ne Shqiperi për të gjithë ju që kërkoni riatdhesimin e familjarëve tuaj. Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë përgatitjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Eksperienca e kompanisë tonë

Bartja e Kufomave ne Shqiperi për të gjithë shqipëtarët në vendet e Europës. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani ta bëjmë me makinë dhe Aeroplan.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

4 × one =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637