Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja e Kufomave nga Austria

Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Bartja e Kufomave nga Austria

Transferimi i të ndjerit nga Austria!?
Bartja e kufomave nga Austria e sigurtë dhe me të gjitha dokumentacionet e nevojshme. Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës.

Gatishmëria e kompanisë tonë për ju

Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofrojë ndihmë.
Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes , certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet e tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga.

Transferimi i të ndjerit nga Belgjika!?

Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada. Shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre.
Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju.
Transferimi i të ndjerit nga Belgjika nuk do të jetë një shqetësim për ju nëse kontaktoni me ne. Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

3 × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637