Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja e Kufomave nga Belgjika

Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada, shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre dhe miqtë e rinj në Belgjikë.

Bartja e Kufomave nga Belgjika

Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju. Bartja e kufomave nga Belgjika nga ne do t’ju ofrojë lehtësim dhe siguri.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Çfarë ju duhet?

Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofrojë ndihmë.
Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes , certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë, kurse obligimet e tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga. Në këtë mënyrë ju do të lehtësoheni që transferimi i të ndjerit nga italia apo çdo vend tjetër i Europës të mos jetë shqtësim.

Transferimi i të ndjerit nga Italia!?

Transferimi i të ndjerit nga Italia për ju do të jetë më i thjeshtë nëse bashkpunoni me ne. Me një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi.
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën – nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme.
Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Itali ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjithë Italia me ndershmëri dhe saktësi. Kjo për Kosovën, Shqipërin, Maqedonin, Malin e Zi e në të gjitha trojet shqipëtare.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Bartja e Kufomave nga Belgjika nuk do të jetë më shqetësim për ju.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

two + 12 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637