Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash Lugina e Preshevës

Me ne humbja juaj është në duar të sigurta. 
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore.

Transferimi i të ndjerit nga Austria!? Transport Kufomash Lugina e Preshevës

Pavarësisht integrimeve afatgjate në shoqërinë austriake ka gjëra që tradicionalisht mbeten të pandryshuara – dhe kjo përfshin dëshirën e shprehur për të gjetur pushimin e përhershëm në territorin e saj në shtëpin e tyre ku paraardhësit, familja, miqtë janë të varrosur.
Për të përmbushur këto kërkesa dhe për të respektuar të gjitha traditat dhe zakonet fetare Kompania Funerali-Elezi përdor të gjithë përvojën e saj të fituar gjatë viteve. Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet. Procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës.  Transport Kufomash Lugina e Preshevës
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Keni një humbje në Familje – Çfarë mund të bëni? 

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë përgatitjes së transportit të kufomës për në Shqipëri. Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.  Transport Kufomash Lugina e Preshevës
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.
Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare me kompaninë tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Dhe ne jemi në gjendje si kompani ta bëjmë me makinë dhe Aeroplan.

Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju. Transport Kufomash Lugina e Preshevës
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. 

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Keni një humbje në Familje

Leave a comment

1 × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637