Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave

Rast vdekje në shtëpi:
Thirrni mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Çertifikata e vdekjes e cila nevoitet për bartjen e kufomës.
Rast vdekje në spital:
Kërkoni Certifikatën e vdekjes, dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar.
Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.
Na besoni! Transport i kufomave me ekipet tona. Ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme. Si dhe bartjen dhe riatdhesime – duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme.

Cilat dokumente janë të nevojshme? Transport i Kufomave

Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Çertifikata e vdekjes.
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinal.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi. Shpenzimet e transferimit
Ju mund të telefononi zyrat tona gjatë tërë kohës.
Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook. Transport i Kufomave

Shpenzimet e transferimit!?

Kompania Funerali Elezi punon me çmimore të hapur. Bazuar në dëshirat dhe kërkesat tuaja, ne krijojmë një ofertë për të cilën mund të mbështeteni. Kjo përfshin të gjitha shërbimet që kemi rënë dakord me ju – duke përfshirë shpenzimet e bëra nga palët e treta kur ne komisionimin e tyre gjatë përfundimit të porosisë tonë. Gjithashtu përfshihen, për shembull, të gjitha tarifat e shkaktuara nga dokumentet. Format ose dokumentacioni i nevojshëm. Transport i Kufomave
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.

Agjensi Funerali-Elezi – Transport i Kufomave

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan.
Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht. Kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët. Është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin dhe të deshpëruarit, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.

Agjensi Funerali-Elezi Transport i Kufomave

Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme.
Për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike. Njerëzit e punësuar në kompanin tonë me profesionalizëm të lartë i kryejnë obligimet të cilët ju preukupojnë.
Ne i japim rëndësi të madhe etikës së punës së punonjësve tanë, për të cilën ne si kompani ju garantojmë.
Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.
Ne do ti rregullojmë proçedurat administrative për ju, do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës. Dhe, nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimit në vendlindjen e personit. Transport i Kufomave

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.
Megjithatë, kompania Funerali Elezi ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet. I cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm. Dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë. Transport i Kufomave
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilin ka ndërruar jetë i ndjeri, për shembull. Nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.

Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!

"</p

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Megjithatë, Kompania Funerali Elezi, ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet. I cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje.  Transport i Kufomave
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

 

Leave a comment

18 + 18 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637