Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash Gjermani Kosovë

Transport Kufomash Gjermani Kosovë

Për riatdhesime nga Gjermania për në Kosovë ne kemi ekipe lokale që ju sigurojmë një transport dinjetoz dhe të shpejtë. Na kontaktoni dhe do t ju sigurojmë zgjidhjen e problemeve dhe shqetësimeve tuaja. Ne ju ofrojmë një zgjidhje më të mirë për bartjen e kufomave për në atdhe në vendin ku ju dëshironi dhe në kohën e përcaktuar më parë. Transport Kufomash Gjermani Kosovë

Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë!?

Bosnje-Hercegovina është një vend më ndryshe nga vendet tjera ku në këtë shtetë u derdhën shumë lotë dhe gjakë pati shumë emigrime. Dhimbje më shumë se në çdo shtetë tjetër të ish Republikës Jugosllave.
Në këtë shtetë çdo vdekje kthen shumë emocione mendime ëndrra mbrapa, se çdo familje është e prekur nga lufta e cila është bërë në këtë shtetë. Kompania Funerali-Elezi rastet për në Bosnje dhe Hercegovin i trajton nga një vështrim tjetër emocional. Ne mundohemi të jemi më tepër se vetëvetja. Transferimi i të ndjerit nga Gjermania
Bosnja dhe Hercegovina ndahet në dy njësi shtetërore dhe një njësi e pacaktuar të cilat ndahen më tej në njësi administrative. Njësi shtetërore janë: Federata e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Republika Serbe. Sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 1991 struktura nacionale e B dhe H ka qenë: 44% Boshnjak, 31% Serb dhe 17% Kroat, derisa 6% janë deklaruar si Jugosllav, dhe 2% të tjerë. Përbërja fetare ishte e ngjashme me atë nacionale: 99% Kroatëve ishin katolik, 90% e Boshnjakëve ishin mysliman dhe 95% e Serbëve ishin ortodoks.
Ne ju ofrojmë një zgjidhje më të mirë për bartjen e kufomave për në Bosnje dhe Hercegovinë. Për të marrë çdo shërbimë që ju takon ju mund të mbështeteni tek ne dhe të gjeni një stafë të besueshëm na kontaktoni dhe të bindeni.

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!?

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm; procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin; e fundit i cili da të prehët në paqe. Në mënyrë dinjitoze, pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë. Ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci. Transferimi i të ndjerit nga Gjermania
Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet. Procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme. Në këtë mënyrë që mos të keni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

four × five =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637