Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash nga Zvicrra

Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt. 
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin dhe të deshpëruarit, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese. Transport Kufomash nga Zvicrra

Korrektesa dhe profesionalizmi

Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Ne ju garantojmë proçedura të pakomplikuara.Punonjësit tanë me përvojë dhe të besueshëm do të bëjnë çmos për të sjellë në shtëpi të ndjerin/ën në mënyrë dinjitoze. 

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri Transport Kufomash nga Zvicrra

Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 
Çfarë duhet të bëni në një situatë hidhërimi?
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe proçedurat që duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj. Transport Kufomash nga Zvicrra
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.
Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse. Veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj. Që përkeqësohet dhe rëndohet së tepermi nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Korrektesa dhe profesionalizmi
Ne kryejmë transportin e kufomës me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Shpenzimet e transferimit  Transport Kufomash nga Zvicrra

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes Transport Kufomash nga Zvicrra

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport Kufomash nga Zvicrra

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

six + eight =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637