Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leichen Transport

Për t’ia mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe transporti i kufomave të bëhet në mënyrë profesionale.
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.

Leichen Transport

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës. Ne bëjmë transport në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!
Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE. Kompania Funerali-Elezi është aty për ju. Do të bëjmë gjithçka për të siguruar që transporti i kufomave të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.

Plotsimin e dëshirës të të ndjerit

Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe që transporti i kufomave të bëhet në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale.

Transporti i Kufomave

Transporti i kufomave në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë.
Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti në të cilin ka ndërruar jetë i ndjeri. Për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese . Transporti i Kufomave
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Transporti i Kufomave në të gjithë Evropën për ju.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

twelve + 10 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637