Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartja e Kufomave nga Gjermania

Bartja e Kufomave nga Gjermania

Bartja e kufomave nga Gjermania është një shërbim i cili kërkon shumë profesionalizëm për ne. Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
– Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
– Sa kushton funerali?

Bartja e Kufomave nga Gjermania

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm; procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpin; e fundit i cili da të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze, pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Bartja e kufomave nga vendet e ndryshme të Europës

Bartja e kufomave nga vendet e ndryshme të Europës është një punë që ne e marrim me përgjegjsinë më të madhe. Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.
Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Eksperienca jonë

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi gjithmonë të gatshëm, afër dhe ne sherbimin tuaj !
Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse. Ne ju ofrojmë një shërbim cilësor dhe të përgjegjshëm. Bartja e kufomave nga vendet e ndryshme të Europës është një shërbim që ne ofrojmë për të lehtësuar dhimbjen tuaj. Veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet dhe rëndohet së tepermi nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe.
Ne kryejmë transportin e kufomës me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.
Çfarë duhet të bëni në një situatë hidhërimi?
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe proçedurat që duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në atdhe.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Bartja e Kufomave nga Gjermania do të lehtësojmë dhimbjen tuaj.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

18 − six =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637